Arama önerileri

Otel ve havuz tekniği için dört yıldız

Mavi gökyüzünün altında muhteşem dağ panoraması; Allgäu’daki Wellness oteli Tanneck’in konukları tam olarak bu manzara eşliğinde havuzun tadını çıkarıyor. ProMinent’in ekonomik tesisleri her zaman kusursuz bir su kalitesi sağlar.

İleri görüşlü yüzme havuzu modernizasyonu

Fischer-Schwegler ailesi, huzurlu, termal bir bölgede bulunan Fischen im Allgäu köyünde büyük bir misafirperverlikle Tanneck otelini işletiyor. Yönetim, patentli Milchwell® Wellness konseptinin yanı sıra birinci sınıf ambiyansa önem veriyor.

Teras şeklinde yapılan macera yüzme havuzunun restorasyonu ve modernizasyonu 2014 yılında başlatılmıştır. Yeni sonsuzluk havuzunda yüzünce insan doğrudan çevreye dalıyormuş hissine kapılır. İkinci kapalı yüzme havuzu, 32° C su sıcaklığıyla jakuzili bir havuzdur. Dört yıldızlı otelin en çok göz kamaştıran özelliği, Allgäu dağlarına nefes kesici panorama manzarası sunan çatı katındaki tuzlu su jakuzisidir.

Jakuzinin montajı ve yeni filtre tekniğinin kurulumu için SORG Schwimmbäder uzman şirketi görevlendirilmiştir. Genel müdür Andreas Sorg, su dezenfeksiyonu için ek olarak ProMinent’in son derece modern ölçü ve ayar tekniğini ve verimli elektroliz tesislerini tavsiye etmişti.

Temel veriler

  • Dört yıldızlı otelde kapalı yüzme havuzunun restorasyonu ve modernizasyonu
  • CHLORINSITU® III Compact ile yüzme havuzu suyunun güvenilir dezenfeksiyonu
  • DULCOMARIN® II ölçü ve ayar sistemi ile üç su devrinin sürekli denetimi ve merkezi kumandası

İleri teknolojiyle su hazırlığı

2015 yılının başında en kısa zaman içerisinde tamamıyla yeni yüzme havuzu tekniği kurulmuş ve işletime alınmıştır. Üç su devri, tek bir ölçü ve ayar sistemi, etkili DULCOMARIN® II tarafından kumanda edilir. Su hazırlığının tüm bileşenleri CAN veri yolu üzerinden regülatöre bağlanmıştır, bu sayede pH değeri ve klor gibi tüm uygun su parametreleri merkezi olarak kayıt ve kontrol edilebilir. Buna, optimum su dezenfeksiyonu sağlayan iki elektroliz tesisi CHLORINSITU® III Compact da dahildir. İşletme güvenliğine sahip tesisler, hesaplı sofra tuzundan dezenfektanı doğrudan yerinde üretir, böylece tehlikeli ve pahalı kimyasalların kullanımına gerek kalmaz.

Süt efektli eğlence

Otel yönetimi, ProMinent tesislerinin yüksek işletme güveliği ve üç su havuzunun merkezi denetimi sayesinde tamamen Allgäu’un temel ürününe, inek sütüne konsantre olabilir. Çünkü patentli ve ödül almış Milchwell® konsepti, konuklara eşsiz bir Wellness deneyimi sunar. Tabloyu andıran Tanneck oteli böylece hareketli ve dinlenmek isteyen tatilciler için hem yazın hem de kışın ideal bir hedeftir: İster yürüyüş yapmak, bisiklet sürmek, golf oynamak, kır kayağı veya kayak olsun; herkese uygun bir şey bulunur. Otel konukları ayrıca çok özel bir seçim hakkına sahiptir: Kristal berraklığında havuz suyunda veya sütte yüzmek. Bu sadece Fischen im Allgäu’da bulunur!

Kullanılan ürünler - Otel ve havuz tekniği için dört yıldız

Bizimle iletişime geçebilirsiniz

Hüseyin Kahraman

Genel Müdür, ProMinent Dozaj Teknikleri Limited Şirketi

»Ekibim ve ben size her zaman yardımcı olabiliriz. Bize başvurabilirsiniz.«

+90 216 415-9980 
İstek gönder   

Formu kapat

Talebiniz

Kişisel bilgiler


diğer ürün +
Dosya eklentisi Maksimum dosya boyu 10 MB.
Yükle diğer dosya

Kişisel bilgiler


Lütfen bilgilerinizi kontrol edin ve tüm zorunlu alanları doldurun.
*Zorunlu alanlar

Kontrol et ve gönder


Kişisel bilgiler:
Unvan
Başlık
Soyad  
Ad  
Şirket
Müşteri numarası
E-posta adresi
Telefon numarası
Cadde/Sokak
Bina numarası
Şehir  
Ülke
İade Evet

Bir adım geri

Bu sektör ile ilgili diğer uygulamalı örnekler

ProMinent Haber Bülteni - en son haberler, tam size göre! Şimdi üye Ol